Ανάγνωση… |
|
|
|
Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017
Σχόλια (2)
|
Μιλάμε για διαφορετικά επαγγέλματα και αυτό θα πρέπει να προσέξεις κυρίως. Ο διατροφολόγος θα πρέπει να είναι ερευνητικός, επικοινωνιακός και θα πρέπει να ξέρει πως κατά πάσα πιθανότητα θα ιδιωτεύσει, σε αντίθεση με τον τεχνολόγο τροφίμων που εργάζεται σε εργαστήριο και κατευθύνεται κατά κανόνα σε υπαλληλική σχέση εργασίας. Απ' ότι φαίνεται η αναγνωρισιμότητα και το κύρος χαρακτηρίζουν τις "εργασιακές" σου αξίες και νομίζω πως μέσα από την πρώτη επιλογή θα επιτύχεις τη μεγαλύτερη ταύτιση, λόγω της πιο άμεσης συσχέτισης με τον τομέα της υγείας.
|
Υποβλήθηκε πριν από 2639 ημέρες |
|
|
|
|
| |
|
|
Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017
Σχόλια (0)
|
Ευχαριστω
|
Υποβλήθηκε πριν από 2639 ημέρες |
|
|
|
|
| |
|
|
Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017
Σχόλια (0)
|
Ευχαριστω
|
Υποβλήθηκε πριν από 2639 ημέρες |
|
|
|
|
|
Ανάγνωση… |
|